Ungarsk rapsodi, af Team "HJ" Henrik Jyde & Poul Kim Larsen

onsdag den 4. august 2010

Så blev det flyvevejr.

Godmorgen.

Ja, endelig!. går blev vi sendt ud på en 426 km firkant. Først V-N-Ø-S-og Vest . Vi mødtes med Jan lige før startlinien, og gik stort set samtidig. Desværre fløj jeg ikke så godt, så Jan forsvandt "op i skyerne" mens vi hang lidt med hovedet længere nede. Heldigvis ramte jeg en god bobbel, der bragte os tilbage ind i kampen. Så kunne vi følges ad. Ved første vendepunt havde vi hentet en flok der var gået 3 minutter før os. Så humøret steg et par grader i cockpittet. På tredie ben blev der dog nørklet lidt for meget. Hvor vi steg i svage bobler sammen med "den tunge ende" af feltet. Jan kørte dog rimeligt hårdt på, og meldte lige pludselige 3-4m/s i 500m så gav vi den gas. Den bobbel bragte os i knap 2000m, så der fik vi lige arbejdshøjde igen. Der er i feltet ikke den store lyst til at tage initiativer, hvergang var det os danskere der forlod boblerne først. Utroligt mange bader sig igennem et VM lukrerende på andre folks initiativer. Ja, det er jo også en måde at agere på. Og det er jo ikke sikkert at det er forkert. Men den filosofi passer i hvert fald ikke ind i hverken "A" eller "HJ"´s verdensbilleder :-) Efter 4. vendepunkt var det straight forward, køre mod vest ind under stor CU og trække højde på indtil slutglidshøjde nærmede sig. Alligevel blev det lidt spændende til sidst da sikerhedshøjden langsomt blev ædt. Jan kom hjem 1,5 min før os. Men vi er alligevel glade for vor 16.plads (bedste 2-sædede i dag), og takker Jan for de gode meldinger der trak og igennem opgaven ;-). Natten igennem har det regnet, da en front er trukket ind over området, så gulvet var rimeligt vådt her til morgen. Janus var i badeland med sin ven Nick, men kom desværre til at forstrække en muskel, og er lidt handicappet. Så han tager det nok lidt roligt i dag, vil jeg tro.
De har ikke aflyst dagen, men vi får se. De har netop aflyst 18m og Open, så nu skal "de små" ud på en 2 timers AAT ud i det Vestlige område. (det skulle være der der er kommet mindst vand siden igår )

Jeg vedhæfter lidt billeder fra dagene før: - senere når nettet spiller.

mvh Poul Kim




Henrik og Sanne bestilte Irish-coffe men fik Ice-coffe. Det påstod tjeneren hårnakket at de havde sagt!.. Så han kom med 2 stk rene whiskeysjusser i tilgift, men måtte slukøret tage dem tilbage igen.....kom derfter med 2 "rigtige" Irish Coffee's.... vi glæder og snart til at komme hjem igen ... Savner alt den orden vi har i Danmark. Selv den høje Skat. Og lave temperaturer. Og vores venner..og alt sammen. :-) DET DER! DET ER I_K_K_E IRSH COFFEE :-D



Magnus Drikker Cola!

"HJ" efter en paniklanding. Motor ville ikke starte. Hovedsaglig pga. Pilotfejl. MASSER AF MYG.




Flyvevejr.



Trafik før start.





Her ser de en rigtig dygtig dansk pilot, nemlig Jan W.Andersen ! under en højglanspoleret ASH-Vinge

2 kommentarer:

  1. Skide godt Poul-Kim, og sådan er konkurrence vel,at man lurepasser.... Keep the spirit !
    Ærgeligt med tyveriet, det tager irriterende meget tid. God bedring med Janusses forstrækning.
    Hilsen Trold

    SvarSlet
  2. Hmm....høj skatteprocent, orden ( det skrev han ...!!! )dansk sommervejr og Magnus drikker cola.....jeg tror bestemt ikke det er sundt at opholde sig i Ungarn ;)
    God bedring til Janus, og just do it :)
    Kærligst Helle

    SvarSlet