Ungarsk rapsodi, af Team "HJ" Henrik Jyde & Poul Kim Larsen

lørdag den 31. juli 2010

VM ku' lissågodt have ligget i Slaglille

Hej Igen, netop hjemkommet fra dagens strabadser. Dagsresultatet er studeret, og vi er egentlig godt tilfredse. Meget af flyveturen er foregået i LAV højde med LANGSOM hastighed !! ( for ikke kendere betyder det at man har kørt med håndbremsen trukket)...men vi fik ASH'en rundt på en 17.plads alligevel, så nogle har klaret det væsentlig dårligere. Dagens glade nyhed er at Jan Andersen har slået nogle af sine værste rivaler, og ligger PT på en 1.Plads. Lige præcis der hvor han gerne vil ligge. Kun Michael Sommer (fra Tyskland) kan drille lidt endnu, da hans fil endnu ikke er blevet kontrolleret. Muligvis kommer han et mulehår foran Jan. Arne og Mogens i 18m klarede det også rigtig godt i dag. Desværre måtte Johnny lande ude igen. ØV. Henrik i 5A ( ja han kommer aldrig videre end til 5.a i folkeskolen :-) ..) klarede sig som sædvanlig godt og ligger stadig med hvor det er sjovt at være. Janus har spurgt om ikke vi skal en tur i Mcdonnals..så jo det skal vi nok. Lige nu regner det ned fra en total overudviklet himmel, med torden hist og her.
Vejret hernede driller lidt/meget. Store lokale forskelle í termikstyrke samt skyhøjde. vi tærsklede i pæne 1200m hvorefter første glid endte i ca. 500m (base ca. 700) svag temik til næste sektor hvor basen var ca 1600m og 2-3m i boblerne.... så det er lige som at flyve på slaglille med de sædvanlig søbrisefænomener. Blot er det lidt syret at opleve her midt inde i en verdensdel....

hmm

Vi prøver igen i morgen. Det er jo VM og det er jo ike hverdag man får lov til at opleve det. (det er sjovt, selvom man ind imellem får nogle væære tæsk).

Vi ses

Ingen kommentarer:

Send en kommentar